Tana Toraja

Título: TANA TORAJA

Autor: Jaume Pujol i Carbonell

ISBN: 978-84-17326-12-8

Género: Investigación e información (GP)

Tamaño: 15 x 21 cm

Páginas: 88 B/N y a color

Fecha edición: Diciembre 2017

PVP Papel: 12 € (IVA incl.)


Comprar en formato papel:

libreria letras y libros

lolgo amazon 3

Y en otras plataformas

Compartir

 

Título: TANA TORAJA

Tana Toraja, territorio Toraja, neix del fracàs de buscar un llibre escrit sobre la cultura, les llegendes i les cerimònies tan especials del poble Toraja.

En no trobar información, i’autor es planteja documentar per escrit els costums d’aquesta ètnia.

És un llibre escrit, inicialmente per a un mateix, i que després ha cregut que ha de compartir amb aquells que guadeixen i volen conèixer formes de vida diferents de la Nostra.

Es pretèn un llibre senzill per explicar una forma de vida senzilla, despresa de lo material i plena d’una espiritualitat que ha passat de generacions en generacions.

Com a fonament de la societat Torija, l’immens respecte que senten per les persones grans, el traspàs al seu paradís i els difunts, molt lluny dels valors de la Nostra societar.

Es tracta d’un breu recull de les pràctiques de l’animisme Torija, amb tot respecte, sense fer judicis de valor.

 

Autor: Jaume Pujol i Carbonell

 

Jaume Pujol

Manresa 1956. Advocat.

La seva activitat professional és la pràctica de l’advocacia i escriu de forma puntual aquest recull per ampliar una col.lecció de llibres sobre els costums i llegendes de diferents llocs.

 

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon 91 151 16 14 \\ 640 826 278 \\ info@letrasdeautor.com

LETRAS DE AUTOR, S.L. le informa para cumplir con el Real Decreto – ley 13/2012 de 30 de marzo que nuestro sitio web utiliza cookies tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación, pudiendo deshabilitar esta opción desde su navegador. Política de Cookies