Heroi Anonim

Título: HEROI ANÒNIM Biografía de Domingo Cots Arós

Autor: Jesús Cortés i Cots

ISBN: 978-84-16958-08-5

Género: Biografía (B)

Tamaño: 15 x 21 cm

Páginas: 386 B/N y color

Fecha edición: Septiembre 2016

PVP Papel: 20 € (IVA incl.)

Comprar en formato papel:

libreria letras y libros

lolgo amazon 3

 

Y en otras plataformas.

 

Comprar en ebook:

Casa del libro logo 3

lolgo amazon 3

Y en plataformas de todo el mundo:

Libranda y VisonNet


Compartir

Título: HEROI ANÒNIM Biografía de Domingo Cots Arós, un fill de Bot a les files del Terç de Requetès de “Nostra Senyora de Montserrat” (1913-1938)

 

Domingo Cots Arós va néixer a Bot el 22 d’abril de 1913.

Allí va viure la seva infantesa i joventut.

Cridat a files en esclatar la guerra, podia haver-se lliurat del perill gràcies a la coixesa que patia, però va preferir exposar la seva vida lluitant a primera línia dins les milícies carlines.

Malauradament, va trobar la mort en un combat mal plantejat pels seus alts comendaments, que van mostrar un reprovable menyspreu per la vida dels seus homes.

Els carlins en general foren els vençuts entre els vencedors de la guerra civil espanyola. Van lluitar valerosamente, contribuint a la victòria amb una gran aportación de sang, per a veure com el franquisme els oblidava i menyspreava durant la postguerra.

Foren els veritables “herois anònims” de la guerra civil, terme inclòs a l!Ordenança del Requetè” dins la frase “Ante Dios nunca serás héroe anónimo”. Sense entrar en debats ideològics, que no tenen cabuda en aquest estudi, Domingo Cots Arós fou el meu “Heroi anònim”.

Aquesta és la seva història.

 

 

 

Autor: Jesús Cortés i Cots

 

Jesus CortesNascut a Tortosa al 1965, fill d’una família procedent de Bot (Terra Alta). Compagina la seva professió amb la investigación històrica. Ha publicat articles d’história i d’automobilisme clàssic en diverses publicacions d’ambit comarcal i estatal. El seu interès per la figura del boina roja Domingo Cots Arós, oncle-avi seu, I’ha dut a una dilatada recerca de dades al llarg de més de vit anys. La investigaciò s’ha realizat mitjançant l’accés sistemátic als més importants arxius civils i militas de l’estat, auxí com un gran nombre d’entrevistes amb els t4estimonis directes. El resultat és el llibre que ara presentem.

 

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon 91 151 16 14 \\ 640 826 278 \\ info@letrasdeautor.com

LETRAS DE AUTOR, S.L. le informa para cumplir con el Real Decreto – ley 13/2012 de 30 de marzo que nuestro sitio web utiliza cookies tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación, pudiendo deshabilitar esta opción desde su navegador. Política de Cookies