guia alimentaciO activiTAT fisica saluT

Título:GUIA SOBRE ALIMENTACIÓ, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

Autor: Rafael Nogués Martínez

ISBN: 978-84-16760-57-2

Género: Forma física y Alimentación (VFM)

Tamaño: 14 x 21 cm

Páginas: 48 B/N y 11 a color

Fecha edición: Julio 2016

PVP Papel: 8 € (IVA incl.)

Comprar en formato papel:

Logo Letras de AutorLetras de Autor

lolgo amazon 3

Y en otras plataformas

 

Compartir

Título: GUIA SOBRE ALIMENTACIÓ, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

 

El sedentarisme, conjuntament amb l'alimentació inadequada, constitueix un greu problema que afecta de manera important els nostres joves, i porta, com a conseqüència, un impacte molt negatiu en la seua salut present i futura.

L'autor ens descriu de manera detallada els beneficis de la pràctica d'activitat fisicoesportiva i de la nutrició saludable. També explica, basant-se en l'evidència científica, quines són les recomanacions nutricionals i de pràctica d'activitat física per a adolescents.

És objectiu d'aquesta guia, que l'estudiant de secundària prenga consciència de la importància de desenvolupar, des d´una edat primerenca, hàbits saludables.

Menjar bé i realitzar exercici físic de manera regular ens ajudarà a viure millor i durant més anys. Una guia amena, informativa i útil per als que cerquen gaudir d'una vida sana.

 

Autor: Rafael Nogués Martínez

 

Catedràtic d´Ensenyança Secundària.

Profesor d´Educación Física en l´I.E.S. Blasco Ibáñez (Cullera). Tècnic Superior en Dietètica.

Finalista en els premis NAOS 2015 del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a la promoció de l'activitat física en l'àmbit escolar amb el projecte: “L'escola promotora d'hàbits saludables, una experiència en l'I.E.S. Blasco Ibáñez de Cullera”.

25 Anys d'experiència docent impartint classe d'educació física a estudiants de secundària i batxillerat, sempre molt preocupat de fomentar hàbits de vida saludables, convençut que aquesta tasca competeix a tots els docents de les diferents assignatures, però molt especialment, al professorat d'educació física, de ciències de la naturalesa i de biologia.

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon 91 151 16 14 \\ 640 826 278 \\ info@letrasdeautor.com

LETRAS DE AUTOR, S.L. le informa para cumplir con el Real Decreto – ley 13/2012 de 30 de marzo que nuestro sitio web utiliza cookies tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación, pudiendo deshabilitar esta opción desde su navegador. Política de Cookies