fbpx

guia alimentaciO activiTAT fisica saluT

Título:GUIA SOBRE ALIMENTACIÓ, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

Autor: Rafael Nogués Martínez

ISBN: 978-84-16760-57-2

Género: Forma física y Alimentación (VFM)

Tamaño: 14 x 21 cm

Páginas: 48 B/N y 11 a color

Fecha edición: Julio 2016

PVP Papel: 8 € (IVA incl.)

Comprar en formato papel:

Logo Letras de AutorLetras de Autor

lolgo amazon 3

Y en otras plataformas

 

Compartir

Título: GUIA SOBRE ALIMENTACIÓ, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT PER A ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

 

El sedentarisme, conjuntament amb l'alimentació inadequada, constitueix un greu problema que afecta de manera important els nostres joves, i porta, com a conseqüència, un impacte molt negatiu en la seua salut present i futura.

L'autor ens descriu de manera detallada els beneficis de la pràctica d'activitat fisicoesportiva i de la nutrició saludable. També explica, basant-se en l'evidència científica, quines són les recomanacions nutricionals i de pràctica d'activitat física per a adolescents.

És objectiu d'aquesta guia, que l'estudiant de secundària prenga consciència de la importància de desenvolupar, des d´una edat primerenca, hàbits saludables.

Menjar bé i realitzar exercici físic de manera regular ens ajudarà a viure millor i durant més anys. Una guia amena, informativa i útil per als que cerquen gaudir d'una vida sana.

 

Autor: Rafael Nogués Martínez

 

Catedràtic d´Ensenyança Secundària.

Profesor d´Educación Física en l´I.E.S. Blasco Ibáñez (Cullera). Tècnic Superior en Dietètica.

Finalista en els premis NAOS 2015 del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a la promoció de l'activitat física en l'àmbit escolar amb el projecte: “L'escola promotora d'hàbits saludables, una experiència en l'I.E.S. Blasco Ibáñez de Cullera”.

25 Anys d'experiència docent impartint classe d'educació física a estudiants de secundària i batxillerat, sempre molt preocupat de fomentar hàbits de vida saludables, convençut que aquesta tasca competeix a tots els docents de les diferents assignatures, però molt especialment, al professorat d'educació física, de ciències de la naturalesa i de biologia.

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon (+34) 656 851 435  \\  [email protected]

Este sitio web utiliza cookies propias para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies