NETEJANT SEITONS w

Título: NETEJANT SEITONS

40 Receptes de cuina i unes quantes històries d’ Amor

Autor: Mary Herrera

ISBN: 978-84-16958-80-1

Género: Cocina (WB)

Tamaño: 21 x 21 cm

Páginas: 146 a COLOR

Fecha edición: Abril 2017

PVP Papel: 25 € (IVA incl.)

 

Comprar en formato papel:

libreria letras y libros

lolgo amazon 3

Casa del libro logo 3

Y en otras plataformas

 

Compartir

Título: NETEJANT SEITONS
40 Receptes de cuina i unes quantes històries d’ Amor

 

El libro “NETEJANT SEITONS. 40 Receptes de cuina i unes quantes històries d’Amor”
de Mary Herrera Hiruelo
ha sido seleccionado como
Mejor Libro en los apartados
A04 - Woman Chef  y D04 - Food writing
para representar a España en lengua catalana en los Gourmand World Cookbook Awards 2018.

Com és possible que un dia com un altre qualsevol t'aixequis i decideixis així de sobte canviar el rumb de la teva vida. Tots tenim les eines i els ingredients per buscar la felicitat i almenys intentar fer feliços els que tenim al voltant i volem.

Jo la vaig trobar en el meu treball, en la meva gent, en els nous i vells amics, en lectures encertades, en vivències i tot això al voltant de 40 receptes.

A vegades fins al més petit, el més insignificant però fet amb sinceritat, amb amor, amb tenacitat, amb un toc de bogeria, la justa per desmarcar de l'avorriment, pot aconseguir veritables meravelles com la creació d'aquest llibre que em permetrà allò que tant anhelava.

Viatjar, conèixer una altra cultura, una altra gastronomia, perquè sóc defensora a ultrança de compartir xerrades i planejar al voltant d'una taula enllaçant mans d'allò que més vols, perquè a través d'un bon àpat o d'un simple cafè és on la majoria de vegades es decideix el destí de tots nosaltres.

Qui no ha fet plans gairebé sempre en l'esmorzar, al dinar, al sopar en un esmorzar-dinar o en un còctel? Com veieu, aprendre a cuinar o simplement demostrar una mica d'interès ens proporcionarà infinites satisfaccions.

 

El secret de l’ èxit està en l’ actitud. El millor comença ara.

Le secret de la rèussite est l’ attitude Le meilleur commença maintenant.

 

Ver Presentación del libro

 

Entrevista con Mary Herrera (Castellano)

 

Autora: Mary Herrera Hiruelo

 

Mary HerreraBarcelona 1969

Dirigeixo des de l’ any 1990, un petit Bistrô a peu de semàfor. Estic a Segur de Calafell un petit poble de platja que no canviaria per res. “Bé, unes golfes a París serien negociables”.

M’ enamora aquella ciutat però també el meu estimat Segur de Calafell que m´ha donat tot el que sóc.

Molts us preguntareu el perquè d’ aquest títol. El primer record que tinc quan feia quatre pams és a la cuina dels pares tafanejant, sempre pel mig veient on podia ficar la mà. M’agradava ajudar a la mare a Netejar Seitons i cuinar-los amb molt d’amor.

A altres nenes els agradava jugar amb nines, però a mí m’agradava cuinar i somiar receptes.

Autodidacta, inquieta, impacient, entremaliada, i sempre pendent d’allò que es cou al món de la gastronomia.

La meva perserverança ha fet que dia a dia continuï en aquest ofici dur, però que quan tot surt bé i la gent queda contenta fa que toquis el cel; el de París i el de Calafell.

Gràcies a La Factoria per la empenta.

 

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon 91 151 16 14 \\ 640 826 278 \\ info@letrasdeautor.com

LETRAS DE AUTOR, S.L. le informa para cumplir con el Real Decreto – ley 13/2012 de 30 de marzo que nuestro sitio web utiliza cookies tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación, pudiendo deshabilitar esta opción desde su navegador. Política de Cookies