fbpx

Mentres

Título: Mentres Camino

Autor: José Antonio de la Guía González

ISBN: 978-84-17692-64-3

Género: Poesía (DC)

Tamaño: 14 x 21 cm

Páginas: 70 B/N

Fecha edición: Marzo 2019

PVP Papel: 13 € (IVA incl.)

Comprar en formato papel:

libreria letras y libros

lolgo amazon 3

 

Y en plataformas de todo el mundo

Compartir

 

 

Título: MENTRES CAMINO

 

Hi ha sentiments que afloren en els moments de soledat buscada: la ràbia, la complicitat, l’amor, la incomprensió i, fins i tot, l’autocrítica. Tot el que ens envolta es passeja jper dintre de la nostra ment buscant les paraules adequades per a expresar-les.

Alhora, milers de preguntes es van amuntegant al nostre cap.

I no ens adonem, que les respostes a aquestes preguntes están en sosaltres mateixos.

El camí de la vida està ple d’aquests moments i que solen diluir-se en el ressò de la teva veu. Si els escrius alt i clar sobre un paper, mai podrás dir que no els has escoltat.

 

Autor:  José Antonio de la Guía González

Nascut el 17 de març de 1964, en un lloc de la Manxa el nom del queal és difícil de pronunciar

Amb tot just 8 anys, cap a principi dels 70, la seva familia es va establir a Catalunya i des de llavors una relació d’amor i respecte, li uneix a aquesta terra.

Apassionat de la cultura i dels paisatges de la Ribera d’Ebre, comarca on resideix des de fa 26 anys, té com a afició, recorrer els seus pobles, els seus camins, els seus boscos i el seu riu, amb pas pausats i anotant en una llibreta tot allò que l’entorn li transmet.

La seva afició, gaudir dels petits plaers de la vida al costat dels seus.

 

 

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon 91 151 16 14 \\ 640 826 278 \\ info@letrasdeautor.com

Este sitio web utiliza cookies propias para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies