fbpx

HET SCHEMERLICHT

Título: HET SCHEMERLICHT

Herinneringen aan een tijdperk

Autor: Amadeo Benet Cardona

ISBN: 978-84-16538-38-6

Género: Narrativa (FA)

Tamaño: 16x23,5 cm

Páginas: 366

Fecha edición: Octubre 2015

PVP Papel: 16 € (IVA incl.)

Comprar en formato papel:

libreria letras y libros

lolgo amazon 3

Y en otras plataformas

 

Compartir

Título: HET SCHEMERLICHT
Herinneringen aan een tijdperk

 

In een samenleving die ingripende veranderingen doormaakt, op weg naar zelfvernietiging ten behjoeve van een vooruitgang met onvoorzienbare gevolgen, verliest een jonge architect de strijd om het behjoud van oude guarden waarin niemand meer gelooft, laat zijn idealen varen en onderwerpt zich aan het onvermijdelijke.

Om zijn frustratie te verlichten geeft hij zich met hjart en ziel over aan een sensualiteit die wordt fevoed door het vuur en de ademtocht van de weelderige natuur van Ibiza.

Op dit paradijselijke Erland, onder een mediterrane zon, tussen pijnbomen en wethland, Klimt jhet eeuwige lied van de krkel op naar het warme hemelblauw en raken zielen en vlees door magische erotiek verstrengeldin een even intense als dodelijke omhelzing.

 

Autor/a: Amadeo Benet Cardona

 

Amadeo benetWerd op 03-03-1946 geboren in Palma de Mallorca.

Op zijn vierde verhuisde het gezin naar Ibiza, waar hjij tot zijn achttiende bij zijn grootouders van moeders Kant woonde.

Daarna wolgde hij in Barcelona een aopleiding tot technisch architect. Na zijn studie verbleef hij zes manden en Engeland.

Hij maakte reizen door Frankrijk, Nederland, België en Duitsland. Later zette jij in Santa Eulalia een architectenbureau op, waar hij zich ruim veerting jaar heeft beziggehouden met het ontwerpen, uitvoeren en ontwikkelen van bouwprojecten.

Daarnaast runt hij samen met zijn gezin een kleinschalig toeristisch appartementencompmlex.

Hij is een liefhebber van sport en lezen en woont tegenwoording samen met zijn wrouw Lilibeth, hun zoon Alejandro drie honden en een kat in Santa Eulalia.

Dit is zijn eerste roman.

LA redonda xs ¡Infórmate sin compromiso!    Contact-Methods-Phone-icon (+34) 656 851 435  \\  [email protected]

Este sitio web utiliza cookies propias para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies